AUTORISERET PSYKOLOG

Individuel terapi

I individuel terapi får du mulighed for i ro og fred at fokusere på det, der går dig på. Du har måske brug for at se på et specifikt problem, der står i vejen for dig, eller måske har du brug for at blive klogere på et bestemt tema i dit liv.

Det kan være, at der er behov for at se tilbage på dit liv, for at forstå, hvorfor du reagerer og handler, som du gør. Det kan også være, at der er behov for at se fremad på mål, ønsker og drømme, for at blive det menneske, du egentlig gerne vil være.

I behandlingen hjælper jeg dig med at sortere i dine følelser og tanker, og hjælper med at skabe mere klarhed over, hvad der skal til, for at du får det bedre.

Jeg bruger metoder fra bl.a. kognitiv og psykodynamisk terapi og har altid et fokus på, hvordan du bliver klogere på dine følelser og hvordan du mellem sessionerne kan handle på nye måder.

Pris

1.200 kr./50 min.

Der findes en del muligheder for tilskud, både via din egen forsikring, eller hvis du er medlem af Danmark. Ring eller skriv gerne til mig, hvis du er i tvivl.

Du kan ikke bruge lægehenvisning hos mig.

Afbud

Afbud skal ske senest 24 timer før aftalen, ellers opkræves fuld pris. Hvis aftalen er på en mandag skal afbud ske senest 72 timer før.

Kontakt mig for at lave en aftale

Scroll to Top