AUTORISERET PSYKOLOG

Behandling af familier

Er I en sammenbragt familie, en kernefamilie, en regnbuefamilie eller jeres helt egen særlige slags familie?

Jeg har mange års erfaring med at tale med forældre, der ønsker en forandring derhjemme. Det kan være, at I er uenige om, hvordan børnene skal opdrages eller uenige om, hvilke krav, det er rimeligt at stille børnene mht. opførsel eller måske hjemlige pligter. Mange familier kæmper også med grænsesætning overfor børnene – det kan være, at man sætter for mange grænser eller for få, eller at måden, man sætter dem på er utydelige. Det kan også være, at I savner kvalitetstid og nærvær i familien, og at den positive stemning for ofte drukner i skænderier og vrede.

I behandlingen hjælper jeg jer med at fokusere på det, I gerne vil forandre og hjælper jer med at arbejde med få ting ad gangen. Jeg taler som udgangspunkt mest med forældrene, da det som regel er jer, der skal gøre noget andet, end det i plejer for at sætte gang i en forandring. Det kan dog sagtens give mening hen ad vejen at inddrage børnene også.

Pris

1.600 kr./75 min.

Der findes en del muligheder for tilskud, både via din egen forsikring, eller hvis du er medlem af Danmark. Ring eller skriv gerne til mig, hvis du er i tvivl.

Du kan ikke bruge lægehenvisning hos mig.

Afbud

Afbud skal ske senest 24 timer før aftalen, ellers opkræves fuld pris.

Kontakt mig for at lave en aftale

Scroll to Top